Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić - Skup povodom početka I Svetskog rata


Premijer Aleksandar Vučić i ambasador Austrije u Srbiji Johanes Ajgner, obeležili su danas 100. godišnjicu predaje austrougarskog ultimatuma Srbiji tako što su posadili crvenu šljivu kao drvo mira u dvorištu zdanja Nadbiskupije, nekadašnjeg Poslanstva Austrougarske monarhije.


 

 

pogledajte video...

Niš – Uvođenje pej pala

 


Od uvođenja pej pala, servisa naplate putem interneta, aprila prošle godine, prijem poštanskih pošiljki u nišu uvećan je čak 37 puta, a naplata dažbina za ove pakete 200%. U carinarnici Niš kažu da im je pej pal doneo mnogo više posla, da pošiljke najčešće dolaze iz Kine i da naši građani najviše naručuju garderobu, obuću, šminku. nedeljno se na carinarnici niš pregleda i dostavi između 1500 i 2000 pošiljki.

 


pogledajte video...

Bačka Topola - Capriolo- Proizvodnja biciklova - Povećanje broja radnika

 

U fabrici „Capriolo“, u Bačkoj Topoli, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvan Pastor položio je 21. jula kamen temeljac za izgradnju pogona za farbanje ove fabrike, nakon ćega je obišao i samu fabriku.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – Parcele

 

U zoni Vršačkog tehnološkog parka odavno već nema slobodnih parcela za nove investitore, dok postojeći rade na izgradnji svojih fabrika , odnosno proizvodnih hala koje se po završetku izgradnje priključuju na komunalnu infrastrukturu.

 

 

 

 

 

 

 


pogledajte video...

Bačka topola – Eko česma


Eko česma kod tržnice u Bačkoj Topoli neće proraditi u skorije vreme, jer se čeka licenciranje firme, koja je bila zadužena za njeno održavanje, a to je „Kiš komunal”. Naime, na snazi je ugovor o redovnom održavanju sa ovom firmom, dok je za česmu neophodna i redovna zamena aktivnog uglja, koji prečišćava vodu. U međuvremenu je u funkciji eko česma kod podružnice „Balkan”, koju građani Bačke Topole koriste više nego obično. Što se vodosnabdevanja domaćinstava u Bačkoj Topoli tiče, grad ima fabriku vode, ali problem prave dotrajale vodovodne cevi, stare i do 40 godine.

 


pogledajte video...

DOO „ Tišma“

 

DOO „ Tišma“ nudi veliki broj artikala za vaše domaćinstvo po veoma povoljnim cenama.

 

 

 

 

 

 

 

 pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Ministarka Bogosavljević – Dodela pomoći seljacima


Poražavajuća činjenica je da je učešće stočarske proizvodnje u ukupnoj poljoprivrednoj proizvodnji oko 30 odsto,što je ispod svakog minimuma, pa u tom smislu svaka pojedinačna farma koja se i dalje bavi uzgojem stoke, pruža ohrabrujući optimizam – istakla je tokom uručenja pomoći poljoprivrednicima u Braničevskom okrugu, ministarka poljoprivrede, Snežana Bogosavljević Boškovićpogledajte video...

Saša Radulović „Dosta je bilo“

 


Predsednik Pokreta, ‘’Dosta je bilo-RESTART’’ Saša Radulović, u Zrenjaninu je tokom potpisivanja peticije građana protiv prodaje poljoprivrednog zemljišta u opštini Kula, potsetio je da prema zakonima naše zemlje, poljoprivredno zemljište ne može biti prodato ili dato u zakup stranim državljanima.

 


pogledajte video...

Muzej Aukcija slika – Novac od prodaje ide za devojku obolelu od raka


U Narodnom muzeju Zrenjanin biće organizovana aukcijska prodaja slika. Prikupljen novac biće namenjen za lečenje Ane Šarčević, koja je obolela od raka glatkog mišićnog tkiva. Aukcija je zakazana za 25. jul u 19h.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

KCZR – Predstava


U utorak 22. jula u sali Kulturnog Centra Zrenjanin odigrana je pozorišna predstava „ Prosidba „ u režiji Milice Gutović, pored koje u predstavi igraju i Đorđe Dragičević i Bojan Mijatović. Ova komična jednočinka svojom jednostavnošću i životnom pričom nasmejala je brojnu zrenjaninsku publiku koja je uživala u 10. tom jubilarnom izvođenju.

 


pogledajte video...

Povećanje broja ljudi koji piju alkohol i puše


U Srbiji 22,1 odsto odraslog stanovništva i 13,7 odsto dece je gojazno, 34,7 odsto stanovništva svakodnevno puši, dok 54 odsto stalno ili povremeno konzumira alkohol, pokazali su preliminarni rezultati istraživanja zdravlja stanovništva.

 


 

pogledajte video...

Prvenstvo Srbije u plivanju


U Beogradu na bazenu "11. april" , od 19 do 20. јula, održano je Prvenstvo Srbije u plivanju za kadete, omladince i seniore. Na takmičenju je učestvovalo 309 takmičara iz 40 klubova, a ekipa “Proletera” nastupila je sa 18 plivača i osvojila ukupno 18 medalja. Treneri ekipe bili su Jocić, Radišić, Kostić i Đurkin.


 

pogledajte video...

Vesti

Vesti

 

Subotica – Tenis - Palić Open – Otvaranje


Međunarodni teniski turnir za žene „Palić open“ svečano je otvoren u utorak, 22 jula na terenima Teniskog kluba „Palić 1878“.


 

 

pogledajte video...

Objektiv 23.07.2014


 

 

 


 

 

pogledajte video...