Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Premijer Aleksandar Vučic u poseti Jameni

 

Predsednik Vlade srbije Aleksandar Vučić najavio je danas tokom obilaska Jamene u šidskoj opštini, da će se uskoro početi da se se isplaćuje pomoć podstanarima u objektima u kojima su ostali bez pokućstva nakon majskih poplava.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Sednica skupštine grada

 

Odbornici Skupštine Zrenjanina na svojoj 27. sednici, usvojili su Strategiju održivog razvoja grada Zrenjanina za period od 2014. do 2020. godine, koju je odbornicima obrazložio gradonačelnik Čedomir Janjić, kao i Strategiju razvoja kulture grad aZrenjanina od 2014 – 2022. g. Bez rasprave je usvojena i odluka o II rebalansku budžeta za 2014. g. kao i izmene planova rada i poslovanja za 2014. g. javnih preduzeća i ustanova, čiji je osnivač grad Zrenjanin.pogledajte video...

JKP Gradska Toplana

 

Očitavanje kalorimetara u toplotnim podstanicama JKP „Gradska Toplana “ Zrenjanin, počeće u subotu, 1. novembra, zbog čega apeluju na svoje korisnike da se međusobno dogovore da li postoji neophodnost podešavanja u toplotnim podstanicama.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Cvećara „Jasmin“

 

Od petka, 31. oktobra, u cvećari „Jasmin“ koja radi u sklopu JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, počeće akcijska prodaja saksijskog cveća holofitum po ceni od svega 130 dinara po saksiji. Cvećara „Jasmin“ nalazi se u ulici Aleksandra I Karađorđevića broj 28, a informacije vezane za prodaju hlorofituma mogu se dobiti putem telefona 023/536 – 722 ili ličnim dolaskom u cvećaru „Jasmin“.

 

 

 


pogledajte video...

Vršac – Licitacija državnog zemljišta

 

Opštinska uprava opštine Vršac obaveštava sva zainteresovana fizička i pravna lica da će se prvi krug usmenog javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, organizovati 17. i 18.novembra tekuće godine sa početkom u 12h, u velikoj sali zgrade opštine. Rok za podnošenje prijava za nadmetanje je 14. novembar do 15h na pisarnici opštine Vršac, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od Opštinske komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja.

 


 

pogledajte video...

Vrtić Bambi radionica „Zaštita životne sredine“

 

U okviru projekta „Dečiji zeleni list“, a u organizaciji Zrenjaninskog poslovnog kruga „ZREPOK“ danas je u vrtiću „Bambi“ u zrenjaninu održana kreativna radionica za decu na temu „Zaštita životne sredine“.

 

 

 

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Niš - Svrljig kotao

 

Jedan od dva kotla za grejanje u Domu zdravlja u Svrljigu je ekslodirao. Vatrogasci su ugasili požar i otklonjena je opasnost od pucanja i drugog kotla zbog pregrevanja

 

 

 

 


pogledajte video...

Vrbas – Vatrogasci

 

Dobrovoljno vatrgogasno društvo iz Kucure dobilo je vrednu donaciju iz Holandije. Vatrogasnu opremu poslao je grad Lirdam i tamošnja kancelarija za pomoć Istočnoj Evropi. Inicijator ove donacije bila je Evanđeoska crkva u Kucuri preko koje je pomoć stigla.

 

 


pogledajte video...

KCZR Najave

 

Događaj koji će obeležiti program Kulturnog centra Zrenjanina u narednoj nedelji, biće izvođenje baletkse predstave Ruskog varskog baleta – „Labudobo jezero“ , najavila je PR Kulturnog centra Zrenjanina, Ankica Dostanić.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti  

Sombor – Sportski dan


U sredu, 29. oktobra u okviru IPA prekograničnog programa saradnje Mađarska – Srbija, održan je sportski dan sa sloganom „Prijateljstvo a ne rivalstvo“, koje je sproveo fudbalski klub Radnički iz Sombora u partnerstvu sa fudbalskim klubom Baja Lse iz Mađarske.


 


pogledajte video...

Objektiv 30.10.2014


 

 

 

 

 

 


pogledajte video...