Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Subotica - Aleksandar Vučić na otvaranju Kalcedonije

 

 

U industrijskoj zoni Mali Bajmok, danas je svečano otvoren pogon fabrike Gordon, koja u Srbiji posluje u okviru italijanske kompanije Kalcedonija. Na domaće tržište kompanija je ušla pre četiri godine kada je otvorila pogon u Somboru. Od tada u svet se izvozi nekoliko brendova ove kompanije sa etiketom „Napravljeno u Srbiji“. Trenutno, Kalcedonija zapošljava oko 2. 000 radnika u našoj zemlji, a realizacijom projekata u Rumi i Apatinu, broj zaposlenih bi trebalo da se udvostruči. Do kraja godine u novoizgrađenom objektu od 12. 000 m2 u Subotici, posao će pronaći još 150 radnika, a tokom sledeće godine zaposliće se još oko 450 sugrađana.

 

 

pogledajte video...

TV Bačka – Bojan Pajtić - Otvaranje Sportske hale

 

 

U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Bačkom dobrom polju danas je svečano otvorena Sportska hala. Izgradnju objekta najvećim delom finansirao je Fond za kapitalna ulaganja uz podršku Opštine Vrbas, a za ovu investiciju izdvojeno je preko 90 milona.
Sombor – Poseta ambasadora Izraela – Mira, Preuzet prilog
U razgovoru sa ambasadorom Izraela, koji je bio u poseti Somboru, gradonačelnik Sombora, Saša Todorović predstavio je poljoprivredne i kulturne potencijale grada .


 

 


pogledajte video...

Saša Santovac i Predstavnicima Turske - Poseta fabrici čarapa Udarnik

 

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac i vlasnik Džoli tekstil iz Istanbula, Ajhan Akgul posetili su bivšu fabriku čarapa „Udarnik“ u Zrenjaninu, u čijem će pogonu do kraja meseca, turski investitor, koji je osnovao firmu „Begej beret“, započeti proizvodnju beretki za tursku vojsku.

 

 

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Dušan Šijan - Lazarevo polaganje venaca

 

Načelnik srednjobanatskog upravnog okruga, Dušan Šijan i načelnica Gradske uprave, Jasmina Malinić posetili su Lazarevo i položili vrnce na spomenik borcima Crvene armije, povodom 69 godina od ulaska kolonista u Lazarevo i 70 godina bobede nad fašizmom.

 

 


pogledajte video...

Jugoremedija

 

Bivši radnici, akcionari i poverioci Jugoremedije još jednom su zatražili od premijera Aleksandra Vučića da organizuje hitan sastanak, na kome bi radnici izneli svoje predloge za spas fabrike i kako bi se definisala ulogu države u očuvanju Jugoremedije i zaštiti javnog interesa.

 

 

 


pogledajte video...

Toplana

 

Svi radovi na rekonstrukciji magistralnog vrelovoda u Zrenjaninu biće okončani do početka grejne sezone u oktobru - najavila je PR JKP Gradska toplana, Melanija Lojpur

 

 

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

PSS – Prinos soje i suncokreta

 

 

Koren šećerne repe je počeo da se vadi na poljima u Bantu , a prema prvim rezultatima procenat šećera u korenu iznosi između 12 i 14 odsto, dok se prinos kreće između 60 i 90 tona po hektaru - izjavila je Zorica Rajačić Poljoprivredne stručne službe u Zrenjaninu.

 

 


pogledajte video...

Vršac – Pripreme za Grožđenbal

 

Ovogodišnja 57. po redu manifestacija u čast grožđu i vinu “Grožđebal “ počinje u četvrtak, 18. i traje do nedelje 21. septembra.

 

 

 

 

 


pogledajte video...

PSS – Saveti

 

Gljiva fuzarijum zahtvatila je između 6 i 11 odsto klipova na poljima kukuruza u srednjem Banatu ali ono što je karakteristično je da se ova štetna gljiva i dalje širi, izjavila je Kruistina Nikić iz Prognozno-izveštajne službe u Zrenjaninu

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Niš – Mile i ambasadori


Niš će do kraja meseca dobiti 300 novih ambasadora kulture, sporta i privrede. Izbor je u toku, a kakvi su rezultati postignuti sa aktuelnim promoterima kulture sa tim se danas upoznao i predsednik Skupštine grada Mile Ilić koji je organizovao prijem za članove Udruženja mladi ambasadori. On je dozvolio ovoj organizaciji da koristi skupštinsku salu za potrebe Evropskog parlamenta mladih koji će biti osnovan početkom naredne godine, rekao je predsednik udruženja, Branko Krsmanović.


pogledajte video...

KCZR – Najava


Kulturni centar Zrenjanina svojim posetiocima je za narednu nedelju pripremio bogat kulturni, zabavni i edukativni program, a tokom septembra meseca biće prikazani filmovi ruske kinematografije.

 

 

 

 

 


pogledajte video...

Savate klub


Na Prvenstvu Srbije u savate boksu za seniore, koje je održano u nedelju 14. septembra u Futogu, Savate klub „Bana“ osvojio je 5 medalja i postigao zapažen uspeh.


 

 

 

 


pogledajte video...

Vesti

 

 

Objektiv 18.09.2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...