Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sednica vlade


Vlada Srbije spremna je za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, koji je , prema planu trebalo da započne početkom februara u Briselu, saopšteno je posle današnje sednice vlade.

 

 

 

 

pogledajte video...

PSS Saveti

 


Infekcija sive pegavosti lista pšenice postepeno se širi na području srednjeg Banata, pa tako infekcija zahvata i više delove mladih stabiljki pšenice - izjavila je koordinatorka Prognozno-izveštajne službe u Zrenjaninu, Snežana Parađenović.


 


pogledajte video...

Vršac – Sadnja drveća

 

Do kraja godine u Vršcu bi trebalo da bude završena sadnja drveća u rekonstrisanim ulicama i dopune tamo gde su pokidane ili na drugi način uništene

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sindikat prosvetnih radnika Banata - KZN


U prostorijama sindikata prosvete u Zrenjaninu održana je zajednička konferencija za novinare, Sindikata prosvetnih radnika Banata i Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine na kojoj je tema bila , tok pregovora i najava građanske neposlušnosti, 22. decmbra, i štrajk prosvetnih radnika i tribina u Kulturnom centru Zrenjanina ,koji su zakazani takođe za 22.decembar.

 

 

 


pogledajte video...

Takmičenje u kićenju jelki u gerontološkom centru

 


U gerontološkom centru Zrenjanin održano je takmičenje u kićenju jelki ručno pravljenim ukrasima, na kome je učestvovalo 8 gerontoloških cetara iz cele Vojvodine, s ciljem promovisanja stvaralaštva ljudi trećeg životnog doba.


 

 

 

 


pogledajte video...

Bez cenzure – Dr Dragan Petrović


Kada je reč o ulasku Srbije u Evropsku uniju u našoj zemlji potrebno je povesti široku javnu raspravu u kojoj bi pored predstavnika vlasti i stručne javnosti trebalo da učestvuju i široki slojevi građana – rekao je u izjavi za naš program viši stručni saradnik Instituta za međunarodnu politiku i privredu dr Dragan Petrović.

  

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – SC Nikola Tesla radovi

 


U većini škola u opštini Vršac, koje su građene pre više decenija, potrošnja energije je velika pa je svaki napor da se štedi kroz ulaganja u energetsku efikasnost, vredan pažnje. 


pogledajte video...

Niš – Droga

 


Novi ciklus pilot projekta Niške škole bez droge, sigurno mesto za đake počeo je u osnovnim školama Ivo Andrić i Dušan Radović.Nadležni su uzimali briseve iz učionica i drugih prostorija škola kako bi se uradili testovi na drogu. Do sada je u ovom projektu učestvovalo 20 niških osnovnih i srednjih škola.

 


pogledajte video...

Sombor – 550 humanitarnih paketa


Socijalno ugroženo stanovništvo iz 15 somborskih sela dobilo je 550 humanitarnih paketa.


 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sveti Nikola

 Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici slave Svetog Nikolu, zaštitnika putnika, moreplovaca, dece. Sveti Nikola je najčešća krsna slava .


 

 

 


pogledajte video...

Bečej – Memorijalni koncert ANIP Đida

 

 

U Gradskom pozorištu u Bečeju pred mnogobrojnom publikom održan je memorijalni godišnji koncert ansambla narodnih igara i pesama „Đido“ pod nazivom „Čika Bane – naše srce“.

 

 

 


pogledajte video...

Bečej – Novogodišnji koncert nastavnika MP Petar Konjović

 

U velikoj sali pozorišta u Bečeju, nastavnici muzičke škole „Petar Konjović“ priredili su svojim učenicima kao i ljubiteljima kamernih sastava, novogodišnji koncert.

 pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Subotica-Na trgu u Subotici za Novu godinu Vegas Showband i Dejan Cukic


Za Subotičane koji možda još ne znaju gde će provesti novogodišnju noć,lokalna samouprava je organizovala tradicionalni doček Nove godine na centralnom gradskom trgu,uz zvuke pop i rok muzike,a u ponoć biće pušten tradicionalni vatromet.Tri dana ranije,28. decembra u velikoj većnici gradske kuće biće održan novogodišnji koncert subotičke filharmonijepogledajte video...

Vrbas – Nagrada Sirmai


Na svečanoj sednici Memorijalnog odbora „Karolj Sirmai“, održanoj u utorak, 16-og decembra u galeriji „Lukijan Mušicki“ u Temerinu, Arpadu Nađ Abonjiju uručena je ovogodišnja Književna nagrada „Karolj Sirmai“ za zbirku pripovedaka „Kolumbo i ja“.


 

 

 pogledajte video...

Izbor sportiste godine

 

. Na svečanoj ceremoniji povodom jubilarnog 60. izbora deset najboljih sportista Republike Srpske, koju organizuju banjalučke dnevne novine "Glas Srpske" uručene su specijalne plakete predsedniku RSS, Velimiru Marjanoviću i Dejanu Periću, vršiocu dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije.

 

 

 

 


pogledajte video..

Vesti    

Objektiv 19.12.2014

 

.

 

 

 

 

 


pogledajte video.