Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić u Budimpešti

 

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Budimpešti sa predsednikom Mađarske Јanošem Aderom о bilateralnim odnosima, procesu еvrointegracija, saradnji u оblasti energetike i projektu rekonstrukcije i modernizacije pruge Beograd–Budimpešta.

 

 

 

 


pogledajte video...

Predrag Danilović- Hipo tri poena

 

Proslavljeni košarkaš Predrag Danilović otvorio je tradicionalni ovogodišji košarkaški kamp koji se održava na Jahorini, na kojem će učestvovati više od 400 dečaka i devojčica iz BiH i regiona.

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...

KZN povodom rada i aktivnosti gradonačelnika tokom godinudana od stupanja na funkciju

 

Povodom godinu dana od stupanja na funkciju gradonačelnika, Čedomir Janjić je u Gradskoj kući oržao konferenciju za novinare na kojoj je predstavio rezultate jednogodišnjeg rada aktuelne lokalne administracije i aktivnosti koje su sprovedene na planu poboljšanja komunalne infrastrukture, otvaranja novih radnih mesta i unapređenja standarda življenja u gradu i seoskim mesnim zajednicama.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sednica Skupštine grada

 

Na 37. sednici Skupštine grada Zrenjanina odbornici su pored ostalih, usvojili predlog Odluke o izmeni Odluke o odobravanju zaduživanja grada Zrenjanina. Druga važna odluka koja je usvojena većinom glasova prisutnih odbornika,odnosila se na imene i dopune Odluke o budžetu grada za 2015. godinu, odnosno na Rebalans I gradskog budžeta.

 

pogledajte video...

Otkupna cena pšenice

 

Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine upućen je predlog da se po hitnom postupku donese odluka o otkupu ovogodišnjeg roda pšenice za potrebe Državnih robnih rezervi.

 

 

 


pogledajte video...

Bez cenzure – Anita Beretić

 

Efikasnija primena zakona i strategija borbe protiv nasilja u porodici u suštini je pitanje spremnosti profesionalaca da dosledno sprovode ono što je zakonom propisano i usvojeno obavezujućim protokolima – izjavila je za naš program pomoćnica Pokrajinskog sekretara za rodnu ravnopravnost Anita Beretić.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Odžaci – Opština Bač


Proteklog vikenda u opštini Bač organizovana je prva biciklistička vožnja pod nazivom „Ciklo Bač“ kao i veliki dečiji koncert kulturno – umetničkih društava.


pogledajte video...

Niš – Kamere

 

Raskrsnica kod Crvenog pevca u Nišu za oko tri nedelje biće opremljena kamerama koje će beležiti prolazak kroz crveno, najavio je gradski većnik Mihajlo Zdravković.


pogledajte video...

Kikinda – Industrijska zona

 

Radovi na izgradnji industrijske zone u opštini Kikinda privode se kraju.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Kikinda Socijalni program


Između Opštine Kikinda I sindikata četiri Javna preduzeća I agencije za poljoprivredu I malu privredu u likvidaciji potpisan je sporazum o socijalnom programu koji nije zakonska obaveza Opštine Kikinda već predstavlja volju lokalnog rukovodstva da pomogne onima koji će u procesu racionalizacije ostati bez posla.

 

 

 

pogledajte video...

Rvanje

RK „Proleter“ je sa svojih sedam rvača učestvovao na međunarodnom turniru u Sarajevu koji je održan prošlog vikenda.Osvojili su sedam zlatnih i dve srebrne medalje i obezbedili treće ekipno mesto.

 

 

 

 

pogledajte video...

Bez cenzure – Dušan Maravić

Dugogodišnji funkcioner FIFA Dušan Maravić je za naš program izjavio da je problem navijanja na fudbalskim mečevima posebno izražen tokom utakmica reprezentacije Srbije ali da se incidenti dešavaju i u domaćem prvenstvu. Zbog toga je potrebno da nadležno ministarstvo, klubovi pa i Vlada učine napore kako bi na utakmice dolazili navijači koji će pratiti fudbalsku igru, a ne podstrekivati incidente.

 

pogledajte video...

Vesti    

Objektiv 01.07.2015

 

.

 

 

 

 


pogledajte video..