Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić u Londonu

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija spremna da bude deo evropskog rešenja za pitanje izbeglica, bez obzira na to da li se radi o zatvaranju granica ili sistemu kvota, ali da EU treba da kaže koje je to sveobuhvatno rešenje.

 

 

pogledajte video...

Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke

 

Srpska radikalna stranka se odlučno i energično suprotstavlja izraženoj spremnosti premijera Aleksandra Vučića iznesenoj u izjavi za BBC, da primi u Srbiju određenu kvotu izbeglica koje bi se trajno nastanile na teritoriji naše države – izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj.

 

pogledajte video...

Toplana

 

PR javnog komunalnog preduzeća Gradska toplana Melanija Lojpur izjavila je da je proteklih dana Toplana isporučivala nešto manje toplotne energije, jer su više dnevne temperature uticale na obim dnevnih isporuka.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

AD Ogrev

 

AD Ogrev, član Keramika Jovanović grupe, u okviru akcije nedelje koja će trajati od 05.02. do 12.02. nudi peći na čvrsto gorivo,ogrevno drvo i ugalj,prirodni kamen, osb i gips ploče,kao i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama u gradu.

 

 

pogledajte video...

Poljoprivredna stručna služba

 

Dipl.inž Tatjana Mironović iz Poljoprivredne stručne službe u Zrenjaninu, govorila je za naš program o prskanju voćaka i vinove loze kao merama zaštite od biljnih bolesti i štetočina.

 

pogledajte video...

Svetske cene hrane

 

Agencija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu FAO saopštila je da su se cene hrane na svetskom tržištu približile sedmogodišnjem minimumu.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Bez cenzure – Siniša Kovačević

 

Na političkoj sceni Srbije jako je puno stranaka koje žele da uvedu Srbiju u EU, a postoji značajan broj stranaka i veliki procenat naroda koji to ne želi. Međutim, takve refleksije nema u parlamentu – rekao je u izjavi za naš program Siniša Kovačević predsednik Srpskog otadžbinskog fronta.

 

pogledajte video...

Bez cenzure – Borko Stefanović

 

Levica Srbije će u narednom periodu voditi razgovore sa nekoliko stranaka manjina, kao i sa pokretom „Dosta je bilo“ o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima. Stranci se pridružio i veliki broj sindikata i udruženja građana iz cele Srbije.

 

 

pogledajte video...

Podružnica lekara

 

U sali hotela Vojvodina održana je godišnja Skupština kao i predavanje na temu „Savremeni principi kohlearne implantacije“.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Kruševac – Sindikat

 

U Kruševcu je održana sednica koja je imala za cilj osnivanje organizacije udruženja samostalnog sindikata penzionera za grad Kruševac.

 

 

pogledajte video...

Anketa – Koliko vodite računa o svom zdravlju

 

Zrenjaninci o svom zdravlju vode računa uglavnom kada oni ili neko njima blizak ima neki zdravstveni problem. Tek tada redovno odlaze na lekarske preglede, rekreiraju se i hrane zdravo.

 

pogledajte video...

Ivana Španović – pobedom započela olimpijsku godinu

 

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedom u skoku u dalj na mitingu u Diseldorfu na najbolji način započela je olimpijsku 2016. godinu.

 

pogledajte video...