Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić – obilazak centara za smeštaj migranata u Subotici i Kanjiži

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa ministarkom za evropske integracije nemačke pokrajine Bavarske Beatom Merk Prihvatni centar za migrante u Kanjiži.


pogledajte video...

Šešelj traži smenu Jorgovanke Tabaković

 

Srpska radikalna stranka se zalaže za rešavanje ekonomskih i socijalnih problema građana Srbije, kao i za raskrinkavanje kriminalnih i korupcionaških afera aktuelnog režima. Strane banke koje deluju u Srbiji sistemski pljačkaju privredu i građane.

 

 

pogledajte video...

Prijem za nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Darka Kovačevića

 

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Saša Santovac, organizovao je prijem za nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Darka Kovačevića, a tokom razgovora razmatrana je i mogućnost izgradnje dečijih igrališta u Zrenjaninu.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Svečanost povodom završetka projekta „Sanacija toaleta u Klubu za stara lica“

 

U Klubu za stara lica u Zrenjaninu priređena je svečanost povodom završetka projekta sanacije toaleta,finansiranim od strane kompanije NIS i uz podršku lokalne samouprave.Svečanosti je prisustvovao pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

 

pogledajte video...

KZN – aktuelna dešavanja u opštini Žitište

 

U Gradskom press centru je održana konferencija za medije na kojoj je predsednik Opštine Žitište govorio o aktuelnim dešavanjima u Turističkoj organizaciji Opštine Žitište.

 

 

 

pogledajte video...

Toplana

 

Nadzorni odbor JKP "Gradska toplana" doneo je odluku o izmeni varijabilnog dela cene grejanja. Prema toj odluci varijabilni deo cene smanjen je za 11,95% - rekla je PR JKP Gradska toplana Melanija Lojpur.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

NS seme

 

Tradicionalni Dan polja jesenjih kultura Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, održan je danas na oglednom polju Instituta na Rimskim šančevima.

 

 

 

 


pogledajte video...

Vršac – Vršačko zelenilo i cveće

 

Dugi periodi sa visokim temperaturama i bez padavina velika su opasnost za biljni svet kojem je vlaga neophodna za život. U takvim situacijama neophodno je uložiti velike napore kako bi se biljke uopšte – sačuvale od sušenja i propadanja, ali ponekad je sve uzalud. Uprkos tome, Vršac je i ovog leta ukrašen cvetnim instalacijama i zelenilom koje ulepšava ceo grad, zahvaljujući radnicima Zelenila koji svoj posao rade odlično.

 

pogledajte video...

Kikinda – Nova kuća za porodicu Mijin

 

Porodica Mijin iz Iđoša je dobila novi dom. Nadležni u lokalnoj samouparvi dirnuti nesrećom koja je zadesila ovu porodicu sa desetoro dece-čija je kuća pre mesec dana izgorela u požaru, reagovali su u rekordnom roku i obezbedili im novi krov nad glavom-prostrano seosko gazdinstvo sa okućnicom i dovoljno prostora za brojnu familiju.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – Najava 58 berbe grožđa

 

58. po redu manifestacija Berba grožđa u Vršcu ove godine biće održana od 18. do 20. septembra. Pripreme se privode kraju, poznati su učesnici, izvođači na glavnoj bini i program tako da se očekuje i velika poseta gostiju.


pogledajte video...

Niš – Škola glume

 

Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Palilula imali su priliku da tokom leta nauče osnove glume i scenskog pokreta.Mališani su oduševljeni časovima i time šta su sve naučili, a odigraće i celovečernju predstavu u humanitarne svrhe, u korist fonda opštine Palilula „Pomozimo našoj deci“.


pogledajte video...

Košarkaši Srbije otputovali na EP

 

Košarkaški reprezentativci Srbije otputovali su jutros na Evropsko prvenstvo, čvrsto rešeni da nam se vrate kao šampioni Starog kontinenta.

 


pogledajte video...