Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sastanak Dačić – Siatra

 

 

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom inostranih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom, koji boravi u prvoj zvaničnoj poseti Beogradu.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Saša Santovac – Smotra mehanizacije DOO ,,Eko-Gradnja’’

 

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac posetio je danas preuzeće „ Eko gradnja“ u Melencima, zaduženo za zimsko održavanje puteva na teritoriji našeg grada, i razgovarao sa nadležnima u tom preduzeću i spremnosti mehanizacije za predstojeću zimsku sezonu.

 

 


pogledajte video...

Ljubomir Stanisavljev – Otvaranje ,,Kup tolerancije’’

 

U Kulturnom centru Zrenjanina danas je otvoren „ 10.ti kup tolerancije 2014.“ koji se 3.ći put za redom održava u našem gradu. Ovu sportsku i kulturnu manifestaciju svešano je otvorio Mato Groznica, podsekretar sekretarijata za obrazovanje propise, upravu i nacionalne manjine.Svečanosti je prisustvovao zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev.

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Toplana

 

PR javnog komunalnog preduzeća gradska toplana Melanija Lojpur u izjavi za našu tv obavestila je sve potrošače, da se od 15. novembra primenjuju nove cene gasa, a uputila je i izvinjenje građanima zbog greške na računima za prošli mesec.

 

 


pogledajte video...

Vrbas - Šećerna repa

 

 

Da bi se pojednostavila procedura ugovaranja setve repe,Vrbaška kombanija ,,Sunoko'' od ove godine započela je novi vid ugovaranja

 

 

 


pogledajte video...

PSS – Saveti

 

Dipl.inž Dragan Marković iz Poljoprivredne stručne službe u Zrenjaninu, rekao je u izjavi za naš program da prezasićenost parcela sa povrćem pojednim elementima, može negativno uticati kako na same biljke, tako i na zemljište na kojima se gaje. Zbog toga se preporučuje oprez, naročito pri upotrebi azota jer pojedini povrtarski proizvodi mogu sadržavati povećane količine nitrata i nitrita.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sombor – Apoteka Sombor dobila nagradu

 

Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost u saradnji sa privrednom komorom Srbije, uz podršku ministarstva privrede resurno ministarstvo za infrastrukturu kvaliteta, dodelilo je zdravstvenoj ustanovi apoteka Sombor „Oskar kvaliteta“u oblasti javnog sektora.

 

 

 


pogledajte video...

Multimedijalna sala – Tribina pod nazivom ,,Socijalno preduzetništvo kao model alternativne ekonomije’’

 

U četvrtak 20. novembra u multimedijalnoj sali gradske uprave u organizaciji grada Zrenjanina i udruženja građana zona pozitivnih promena, odžana je tribina pod nazivom „ Socijalno preduzetništvo kao model alternativne ekonomije „ na kojoj je govorio pokrajnski poslanik Pavle Počuč.

 


pogledajte video...

Subotica – Vrtić

 

 

Svečano je otvoreno rekonstruisano igralište vrtića „Lavica“ u ulici Dragiše Miškovića u Subotici. Igralište je obnovljeno u okviru projekta“ Veliko srce“ koji već četiri godine širom Srbije sprovode Fondacija Ava Vlade Divac i Eurobanka

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Aranđelovdan


Srpska pravoslavna crkva i pravoslavni vernici danas slave Sabor svetog Arhangela Mihaila, praznik ustanovljen u prvim vekovima hrišćanske propovedi


 pogledajte video...

Vršac – Železnica – izložba

 

 

“Železnice Srbije”,u nameri da se što više približe putnicima, odlučile su da svoje stanice pretvore u galerijske prostore, čime će one osim železničkog, dobiti i društveni i umetnički život, tim povodom, otvorena je izložba i umetnička postavka “Volga – Volga u Vršcu”, posvećena saradnji Ruskih železnica i Železnica Srbije.


pogledajte video...

Izložba pod nazivom ,, Zaboravljeno nasleđe’

 

Istorijski arhiv Zrenjanina, predstavio je izložbu o nekada uticajnoj, a danas skoro zaboravljenoj porodici Čekonjić.

 

 pogledajte video...

Vesti Vesti  

Sportnetwork

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Radničkog ići na pobedu u Kragujevcu kako bi ostala u trci za titulu.
pogledajte video...

Objektiv 21.11.2014


 

 

 

 

 

 


pogledajte video...