Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sastanak Aleksandra Vučića sa Vladimirom Putinom

 

Ruski predsednik Vladimir Putin boravio je u poseti Beogradu tokom koje je razgovarao sa državnim vrhom Srbije i prisustvovao je obeležavanju 70. godišnjice oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom i 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

 

 

 

pogledajte video...

Sombor – Požar u pekari „Dva brata“

 

U Somborskoj pekari „Dva brata“ izbio je požar. Uzrok je nepoznat još uvek,a povređenih nije bilo.


 

 


pogledajte video...

Sednica gradskog veća

 

 

U sali Gradskog veća održana je 84. sednica gradskog veća Zrenjanina, kojom je predsedavao gradonačelnik Čedomir Janjić.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Zabavište „Alisa“ - Promocija sportova

 

U novootvorenom vrtiću „ Alisa u zemlji čuda“ u naselju Gradnulica ,deca pripremne grupe prisustvovala su času mačevanja u okviru programa promocija sporta u Zrenjaninskim vrtićima.

 

 

 


pogledajte video...

Ogrev

 

 

Ogrev ad iz nedelje u nedelju organizuje akcijske prodaje u kojima su cene proizvoda veoma pristupačne. Ogrev ad svojim kupcima nudi i povoljne uslove plaćanja.

 


 

 

pogledajte video...

Fashion week u organizaciji nacionalne komore za modu

 

U gradskom pres centru održana je konferencija za novinare povodom održavanja Srbija fešn vika u organizaciji nacionalne komore za modu, na kojoj je govorio učesnik ove manifestacije , modni dizajner iz Zrenjanina,i profesor Vasilije Kovačev.

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Toplana

 

Grejna sezona u Zrenjaninu zvanično je počela 15.oktobra, a JKP Gradska toplana aktiviraće sistem daljinskog grejanja u skladu sa vremenskim prilikama – najavila je PR Gradske toplane, Melanija Lojpur

 

 

 

 


pogledajte video...

Poljoprivredna stručna služba

 

Prema podacima Poljoprivredne stručne službe u Zrenjaninu, do sada je sa površina pod kukuruzom u srednjem Banatu, skinuto oko 50 odsto roda, dok je vađenje šećerne repe pri kraju. Očekuje se i da će pšenica ove jeseni biti zasejana na oko 50 000 hektara oranica – izjavio je Predrag Marjanski iz Poljoprivredne stručne službe u Zrenjaninu.

 


pogledajte video...

Obuka u slučaju pojave Ebole

 

U Institutu za javno zdravlje Srbije "Batut" održana je obuka zdravstvenih radnika iz cele Srbije u slučaju pojave ebole u našoj zemlji.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac - Gasovod radovi


Pored sanacije kolovoza i trotoatra u gradskim ulicama, jedan od poslova koji se obavlja u Vršcu jeste i izgradnja komunalne infrastrukture među kojoj je i gasovodna mreža.


 

 

 


pogledajte video...

Vršac - Porez na imovinu


Ovih dana na adrese građana Sombora počeće da stižu poreska rešenja sa zaduženjima za celu godinu. Iz lokalne poreske administracije u vršcu kažu da građani treba da plate razliku od sume koju su već uplatili i da na vreme izvrše svoje obaveze kako bi izbegli opomene, a zatim i velike kazne propisane poslednjim zakonom.


 


pogledajte video...

Vršac - Škola crtanja


Školu crtanja za decu u naselju Hemograda u Vršcu postoji više od decenije i sve vreme je podržava fondacija Hemofarm. Kroz školicu je proslo više stotina dece, a u vrticu „Detlić“, čija su deca stalni članovi školice kažu da je crtanje najbolji način za razvoj dece.


 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Kulturni centar Zrenjanina - Najava


Kulturni centar Zrenjanina u narednom periodu pripremio je bogat kulturno-umetnički program svojim posetiocimapogledajte video...

Subotica – Stoni tenis


U čast Vilima Hambrozoa održan je39. memorijalni turnir koji je okupio veterana u stonoteniserskom centru subotice.


 


pogledajte video...

Objektiv 16.10.2014


 

 

 

 


pogledajte video...