Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić u Smederevu

 

Vodeći svetski proizvođač i isporučilac elektrodistributivnih sistema najvećim svetskim proizvođačima vozila PKC Group obeležila je danas useljenje u nove proizvodne pogone u Smederevu, a gost na svečanosti bio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

pogledajte video...

Otvaranje humanitarne trke „Trka za srećnije detinjstvo“

 

U okviru Dečije nedelje,danas je u vrtiću „Crvenkapa“ održana tradicionalna humanitarna „Trka za srećnije detinjstvo“.

 

 

 

pogledajte video...

Šijan - Sastanak u vezi konačnih predloga projekata za predstojeće konkurisanje za sredstva IPA fondova

 

U sedištu Srednjebanatskog upravnog okruga koji je za temu imao strateške i opšte projekte koji će biti realizovani u okviru prekogranične saradnje Rumunija- Srbija.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Subotica – Poslednja šansa za Radio Suboticu

 

Na 7. vanrednoj sednici Skupštine grada Subotice odbornici su usvojili Odluku o modelu, metodama i merama za pripremu i rasterećenje subjekta privatizacije JP „Radio Subotica“.

 

pogledajte video...

Kviz za predškolce „Šta znam o bajkama“

 

Dečija nedelja obeležava se bogatim programom i u Gradskoj narodnoj biblioteci "Žarko Zrenjanin" gde će se predškolci do 12. oktobra takmičiti u kvizu "Šta znam o bajkama".

 

pogledajte video...

Festival „Čarolija“

 

Dečiji karavan festivala „Čarolija“ posetio je KC Zrenjanin u potrazi za novim članovima hora.

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – Krajiški biseri

 

13 festival „Krajiški biseri“u organizaciji Zavičajnog udruženja Krajišnika „NikolaTesla“odžan je u Plandištu. Učestvovalo je 13 grupa koje su po poceni žirija imale dobre nastupe.

 

 

 

 

 


pogledajte video...

Sombor – Prateći sadržaji Interfera

 

Na internacionalnom festivalu reportaže i medija interfer prikazan je dokumentarni tv zapis „Uspomena na slikara Savu Stokova“ u koji je uključen i poslednji intervju velikog umetnika.

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vršac – Biciklisti za Jasnu Krsmanović

 

Dvadesetpetogodišnja Jasna Krsmanović, talentovana vršačka pesnikinja i redovan student Komparativne književnosti sa teorijom književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, ne predaje se i pored svih životnih nedaća. Iako u svom domu još uvek nema adekvatne uslove za život, snagu i podstrek da istraje u još jednoj borbi daju joj ljudi koji zbog nje organizuju i učestvuju u humanitarnim akcijama. Dejan i Damir su poručili: “Vozimo za Jasnu”, i krenuli na biciklističku turu dugu 620 kilometara.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – Bela Crkva IUPC i KUP Vojvodine u podvodnoj fotografiji

 

U organizaciji ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i uz svesrdnu podršku lokalne samouprave, u Beloj Crkvi su održani kup 4 države i Kup Vojvodine u podvodnoj fotografiji. Na takmičenjima je učestvovalo 14-oro podvodnih fotografa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Nagradu za najbolju fotografiju osvojio je Jovan Petrovski ,predsednik Kluba Roniti se mora iz BeleCrkve.

 

pogledajte video...

Subotica – FK Spartak – Crvena Zvezda

 

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da savladaju Crvenu zvezdu i prekinu njen niz od osam mečeva bez poraza, ali hrabra igra svih 90 minuta obradovala je mnoge poklonike plavo-belih. Meč je završen rezultatom 3:2 u korist beogradske ekipe.

 

 


pogledajte video...

Subotica – ZOK Spartak – Memorijalni turnir Josa Marković

 

Ženski odbojkaški klub "Jedinstvo" iz Stare Pazove pobednik je 4. Memorijalnog turnira "Josip Josa Marković" pošto su Pazovčanke i u trećem meču ostvarile maksimalnu pobedu. Spartak je zauzeo drugo mesto.

 

 


pogledajte video...