Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić i kancelar Kern

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

pogledajte video...

Prijedor – Obnova kuće Branka Ćopića

Branko Ćopić nikada nije zaboravio svoju rodnu zemlju, iako je njegova zemlja zaboravila njega. U Hašanima selu Krupe na Uni rodnom selu velikog književnika, nema više bašte slezove boje, a kuća kao da je u klancu, ili na vrancu.


pogledajte video...

Bijeljina – Predavanje o društvrenim mrežama


Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske organizovalo je današnje predavanje u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije" kao jedno u nizu preventivno-edukativnih predavanja o temi "Prevencija negativnosti na društvenim mrežama".

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Bijlejina – SFF film

 


U Bijeljini je sinoć prikazan prvi od tri filma iz putujućeg filmskog programa sff. Reč je o programu pod nazivom “Suočavanje sa prošlošću” koji organizuje Helsinški odbor za ljudska prava I SFF u okviru putujuće škole mira koja je u toku.


pogledajte video...

Sastanak srpskih i makedonskih privrednika


U Skoplju je održan Poslovni forum srpskih i makedonskih privrednika koji je okupio predstavnike oko 100 kompanija. Marko Čadež, predsednik PKS, ocenio je da su razgovori bili veoma uspešni i očekuje da će doprineti povećanju robne razmene i unapređenju viših oblika ekonomske saradnje dve zemlje.

pogledajte video...

Izjava Velimira Ilića povodom predstojećih izbora


Opozicija na predstojećim izborima ima šanse za pobedu jedino ako istakne jednog kandidata kao rešenje – rekao je u izjavi za našu emisiju predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Izjava Milana Glamočanina povodom završetka poglavlja

Rok koji je Vlada postavila sebi oko završetka pregovora za Poglavlja 23 i 24 u pregovorima sa EU, a to je kraj 2018.godine, sigurno neće biti ostvaren jer i danas postoje nerešeni sudski slučajevi koji datiraju od pre više od pola veka – rekao je za naš program publicista Milan Glamočanin.

pogledajte video...

Niš – Zadušnice


Sve komunalne službe u Nišu spremne su za sutrašnje Zadušnice. Biće sve posebno organizovano, kako bi se izbegle gužve na putu ka Novom groblju i na samom groblju, rečeno je nakon sastanka predstavnika svih nadležnih preduzeća sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem.


pogledajte video...

Sombor – Svatovski običaji


U okviru proslave Dana grada Sombora, u dečjoj biblioteci održana je promocija knjige „Svatovski običaji somborskih i salašarskih Srba starosedelaca“.pogledajte video...

Vesti Vesti  

Sombor – Izložba „Povelja grada“

 

Izložba pod nazivom „Povelja slobodnog kraljevskog grada Sombora“ otvorena je u izložbenim prostorijama Muzeja u Somboru.


pogledajte video...

Anketa taksi

 

Zrenjaninci se voze po napovoljnijim cenama taksi prevoza u Srbiji i nakon poskupljenja ovih usluga kažu statistike. Koliko su zapravo zadovoljni ovom vrstom prevoza u gradu saznaćete iz ankete koja sledi.

pogledajte video...