Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Nikolić i Vučić – Konsultacije za sastav Vlade

 

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, poverio je danas, posle razgovora o novoj Vladi, lideru Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću, mandat da sastavi Vladu Srbije.

 

 


 

 

 

pogledajte video...

dr Bojan Pajtić – Prijem japanskog ambasadora

 

Predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić i ambasador Japana u Srbiji Masafumi Kuroki ,potvrdili su u današnjem razgovoru spremnost za dalji razvoj tradicionalno prijateljskih odnosa i unapređenje privredne saradnje


 

 

 

 

pogledajte video...

Ivan Bošnjak – Zamka školovanja za poznate poslodavce

 

U Multimedijalnoj Sali Gradske kuće, gradonačelnik Zrenjanin, mr Ivan Bošnjak, održao je konferenciju za novinare na temu: „Zamka školovanja za poznate poslodavce“. Bošnjak je istakao da je saradnja između Univerzioteta u Uhti i zrenjaninskog Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ koja je došla na inicijativu NIS Gazprom Njefta ozbiljno dovedena u pitanje.


 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

AMD „Petar Drapšin“

 

 

U Automoto-tehničkom servisu AMD Petar Drapšin, obavljaju se pored ostalog i automehaničarski i autolimarski radovi, ugradnja auto stakala i TNG uređaja, a stručno osoblje Auto-moto centra stručno održava vozila I priprema ih za atest. 

 

pogledajte video...

SRS – KZN

 


Potpredsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Zrenjaninu, Darko Vujčin, putem saopštenja za javnost osvrnuo se na problem zaposlenih 11 radnika u JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme kada je zabrana zapošljavanja u javnom sektoru odredbom Zakona o budžetskom sistemu već bila na snazi.

 

 

pogledajte video...

BEZ CENZURE – Petar Jeremić UNS – Sloboda medija

 

Petar Jeremić iz Saveta za štampu Udruženja novinara Srbije ocenio je za naš program da je osnovni problem u našoj zemlji pitanje censure, jer ona nastaje pre svega zbog straha novinara da ne izgube posao, što utiče I na stanje u novinarskoj profesiji.

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

BEZ CENZURE – Nevena Petrušić – Poverenik za zaštitu ravnopravnosti – Položaj Roma


Nedavne aktivnosti povodom obeležavanja Svetskog dana Roma, bile su prilika da i Povereništvo za zaštitu ravnopravnosti ukaže na slučajeve diskriminacije, vršnjačkog nasilja nad romskom decom, ukidanja predmeta romskog jezika I druge – izjavila je za naš program ,poverenik za zaštitu ravnopravnosti, dr Nevena Petrušić

 

 

pogledajte video...

Savez invalida rada – Uskršnji bal

 

 

U restoranu Gradnulica Uskršnji bal tradicionalno je održan u ponedeljak 21. aprila, u organizaciji Saveza invalida rada Zrenjanina.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Uskršnji bal – Asocijacija žena Bagljaš

 

 

Uskršnji bal u organizaciji Asocijacije žena MZ „Bagljaš“ održan je 21. aprila i okupio članice Asocijacije koje se u smehu i veselju obeležile praznik Hristovog vaskrsenja.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Stevo Čorokalo – Puštanje pataka - Dan planete

 

Međunarodni dan planete Zemlje, 22. april, obeležava se svake godine širom sveta različitim manifestacijama i akcijama. Zrenjaninsko udruženje Lokalno-edukativni ekološki izazov je povodom ovog datuma, jezero ispred zgrade Suda naselilo sa desetak velikih pataka gluvara

 

 

pogledajte video...

KCZR Izložba Likovne kolonije „Crtež“


U holu KCZR 21.aprila otvorena je izložba 23.saziva Likovne kolonije „Crtež“, u kojem su učestvovala 34 autora.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

ŽRK Proleter


Rukometašice Proleter Superproteina u poslednjem 22. kolu Prve lige grupe sever pobedile su Ravangrad iz Sombora rezultatom 40:27. ovom pobedom, Zrenjaninke su osvojile prvo mesto u ligi i stekle pravo da se takmiče u baražu za popunu Super lige.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti    

Objektiv 22.04.2014 

 

pogledajte video...