Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sednica Vlade

 

 

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas načelnu raspravu o predloženom rebalansku budžeta za ovu godinu koji predviđa budžetski deficit od 225 milijardi dinara za povećanje rashoda sa 1.113 milijardi dinara na 1.112 milijarde.

 

 

 

pogledajte video...

Pokrajinski sekretarijat - Ugovori o pošumljavanju

 

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu potpisao je danas ugovore sa korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva po konkursku za pošumljavanje novih površina iz Budžetskog fonda za šume AP Vojvodine.


 


pogledajte video...

Mihajlo Pupin - Međunarodna konferencija

 

Tehnički fakultet, Mihajlo Pupin iz Zrenjanina, organizovao je u maloj Sali Kulturnog centra međunarodnu konferenciju primene interneta i informacionih tehnologija.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

King Chicken – Otvaranje prodavnice Golden Smoljan

 

U petak 24. oktobra u ulici save tekelije br 47 u Zrenjaninu je otvoren nov prodajni objekat Golden Smoljan, firme koja bavi proizvodnjom, preradom i prodajom svežeg pilećeg mesa i mesnih prerađevina od pačijeg, guščijeg i ćurećeg mesa.

 

 

 


pogledajte video...

Gomex – Total – Edukativni centar

 

Kompanija Gomex u saradnji sa Zrenjaninskim edukativnim centrom organizovala je akciju u prodajnom objektu Total na Lesnini u Zrenjaninu ne bi li pomogla rad sos telefona za žene koje su žrtve nasilja u porodici.

 


 

 

pogledajte video...

Tišma


 

DOO Tišma u koja se nalazi u Zrenjaninu u Beopgradskoj ulici bez broja za nastupajuću grejnu sezonuza sve svoje kupce pripremili su pored redovnog asortimana, i veliki izbor peći na čvrsta goriva, kao i drugih grejnih tela, a novo u ponudui su i kace za kupus i soljenje mesa.

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Subotica - Korakom do zdravlja

 

U Subotici je održana tradicionalna šetnja „Korakom do zdravlja“, čiji je cilj da se ukaže na faktore rizika koji dovode do oboljevanja od raka dojke, ali i na važnost preventivnih mera.

 

 

 


pogledajte video...

Vrbas – Labaratorija

 

Opšta bolnica Vrbas, upotpunila je svoju dijagnostiku dobijanjem novog aparata na kome vrši testove za hormone i tumor markerE . novim aparatom služiće se zaposleni u labaratoriji i na odeljenju transfuzije.

 

 

 


pogledajte video...

Niš – Otvorena vrata

 

Viši sud u Nišu povodom 25. oktobra dana Evropskog dana civilne pravde, organizovao je manifestaciju “Dan otvorenih vrata“. To je bila prilika da se budući pravnici neposredno upoznaju sa radom suda i tužilaštva, sa aktuelnim problemima u pravosuđu, prioritetima u radu suda.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Kikinda - Novo javno preduzeće


Kikindska skupština je donela osnivački akt novog javnog preduzeća za komunalnu infrastrukturu i usluge, koje bi, u narednom periodu, trebalo da objedini rad sadašnja četiri javna preduzeća i jedne opštinske agencije. Sindikalci su protestovali protiv takve odluke, a socijalisti, iako deo vlasti, nisu glasali za taj predlog.


 


pogledajte video...

Sombor - Seminar za direktore socijalnih centara


U Somboru je održan seminar za direktore centara za socijalni rad iz gradova i opština sa područja Vojvodine.


 

 

 


pogledajte video...

Vršac - Gerontološki mesec


Povodom oktobra - meseca starih u vršačkom Gerontološkom centru , deo glumaca-amatera amaterskog pozorišta "Prozor" Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", imao je muzički nastup ,u čijoj izvedbi je publika uživala pridruživši se glumcima u pesmi i igri.


 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Narodni muzej - Konstrukcija stalne likovne postavke


Narodni muzej zrenjanina tokom ovog leta obnovio je svoju postavku sa umetničkim delima nastalim u 20. veku.


 

 


pogledajte video...

Reakcija na kaznu UEFA

 


Dugoiščekivana odluka UEFE o posledicama prekida utakmice Srbija – Albanija u toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, uzburkala je javnost.


 


pogledajte video...

Objektiv 24.10.2014


 

 

 

 

 

 


pogledajte video...