Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Bojan Pajtic – sastanak sa gradonacelnikom Osijeka

 

Predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtic primio je danas gradonacelnika Osijeka, Ivana Vrkica sa saradnicima, a tokom razgovora sagovornici su se usaglasili da sastanak predstavlja prvi korak ka realizaciji konkretnih projekata u meduregionalnoj saradnji.


 

 

 

 

pogledajte video...

Barokna sala – promocija manifestacije u cast Pupinu

 

Povodom pocetka obeležavanja 160godina od rodenja Mihajla Idvorskog Pupina, u Baroknoj Sali Gradske kuce održana je promocija programa obeležavanja ovog datuma a prisutnima su se obratili gradonacelnik Zrenjanina mr Ivan Bošnjak, dekan Elektrotehnickog fakulteta u Beogradu dr Branko Kovacevic i predsednik izvršnog odbora Fondacije mladen Selak, prof.dr Milan Božic.


 

 

pogledajte video...

Ivan Bošnjak - prijem operskog pevaca Želja Lucica

 

Prvi bariton sveta, Željko Lucic, poreklom je iz Zrenjanina i dobitnik je Nagrade grada Zrenjanina za 2013.godinu. Luciceva poseta rodnom gradu za vreme uskršnjih praznika bila je prilika da mu gradonacelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak uruci gradsko priznanje.


 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

JKP „Cistoca i zelenilo“

 

U rasadniku JKP „Cistoca i zelenilo“ u toku je prodaja sadnog materijala a gradani uz kupovinu mogu dobiti sve informacije u vezi sadnje, nege i održavanja biljaka. 

 

 

 

pogledajte video...

Salon nameštaja „San“


Kupovinom nameštaja iz programa Jela Jagodina u Salonu nameštaja „San“ možete ostvariti popust od 16% za spavace sobe, 18% za odabir decjih soba i popust od 22% za kuhinje. prolecna akcijska ponuda trajace do 18.maja.

 

 

 

 

pogledajte video...

SNS – KZN

 

Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vucic, je na sednici Glavnog odbora zatražio podršku za teške reforme koje se u Srbiji moraju sprovesti. – saopštila je portparol SNS u Zrenjaninu, Marijana VujCin na konferenciji za medije.

 

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

NS – KZN

 


Kancelarija Lokalnog saveta za zapošljavanje od svog osnivanja 11. januara 2012.godine, dala je znacajan doprinos formulisanju osnovnih pravaca delovanja lokalnog Akcionog plana zapošljavanja u našem gradu – istakao je na susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Nove Srbije, Darko Karan.

 

 

 

pogledajte video...

DS – KZN

 

 

Gradski odbor Demokratske stranke Zrenjanin, 16. Aprila održao je redovnu konferenciju za novinare, na kojoj je govorio portparol te stranke Miljan Cicic.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

DSS – KZN

 

 

U novom sazivu Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije, koji je izabran 5. aprila, nalaze se i predstavnici Gradskog odbora iz Zrenjanina:Zoran Sandic i Ognjen Tešic. – saopštila je na konferenciji za medije, clanica tima za informisanje Gradskog odbora, Julijana Mrkonja.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Akcija Doma studenata, Crvenog krsta

 

 

16. aprila u Zrenjaninu održana je akcija pod nazivom „Ništa nije prece od osmeha naše dece“.

 

 

 

 

pogledajte video...

Savremena galerija – KZN

 


Pejzaž ponovo dolazi u fokus organizatora Umetnicke kolonije Ecka, koji umetnicima pruža mogucnost da se njime bave u savremenom kontekstu. – rekla je kustos Savremene galerije Zrenjanin, Suncica Lambic-Fenjcev na konferenciji za medije.

 

 

pogledajte video...

ŽRK proleter

 


Tokom proteklog vikenda odigrane su utakmice nižih fudbalskih liga. Izdvajamo poraz Banata od Radnickog u Šidu.

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti  

Maks Bet Sas

 

Klub malog fudbala Max Bet Sas je ligaški deo prvenstva završio na drugoj poziciji, a u plej offu sastace se sa pobednikom utakmice Novi Pazar-Kopernikus.

 

 

 

 

pogledajte video...

Tekvondo klub „Zrenjanin“

 

Clanovi Tekvondo kluba Zrenjanin su na takmicenju Šabac open osvojili 17 medalja i to 6 zlatnih, 5 srebrnih i 6 bronzanih.

 

 

 

 

pogledajte video...