Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Ceda Janjic - prijem za bratske gradove

 


Gradonacelnik Zrenjanina Cedomir Janjic danas se susreo sa predstavnicima bratskih gradova Zrenjanina , koji se nalaze u poseti našem gradu, a povodom održavanja 29. Dana piva.


 

 

 

 

 

 

pogledajte video...

VELIKA GOSPOJINA SLAVA GRADA

 


GRAD ZRENJANIN JE U CETVRTAK 28. AVGUSTA SVECANOM LITIJOM KOJA JE KRENULA IZ HRAMA USPENJA PRESVETE BOGORODICE SVECANO OBELEŽIO SLAVU GRADA VELIKU GOSPOJINU. NA CELU SVECANE LITIJE JE PORED CRKVENIH VELIKODOSTOJNIKA I CELNIKA GRADA, BIO I GRADONACELNIK CEDOMIR JANJIC.

 

 


pogledajte video...

Inokop-Okrugli sto o zapošljavanju

 

 

U okviru sajma Inocoop 2014. u hali sportova u Zrenjaninu, održan je okrugli sto na temu ’’Lakše u svet rada-znacaj veština aktivnog traženja posla’’ koji je organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Zrenjanin.

 

 

 


 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Inocop - Protokol o saradnji

 

  

 


pogledajte video...

Inocop - Prezentacija regija


 

 


 

 

 


pogledajte video...

Gradska toplana

 

Radovi na rekonstrukciji vrelovoda u nekoliko gradskih ulica, a koje obavlja JKP Gradska toplana, trebalo bi da budu završeni do 20.septembra – izjavila je PR Gradske toplane, Melanija Lojpur


 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Ogrev


 

 

 


 

 

 


pogledajte video...

Privredna komora Zrenjanina


 


 

 

 

 

 


pogledajte video...

Slava - Dolja Crni Šor

 


Uspenje presvete bogorodice ili Velika gospojina je praznik koji proslavlja i Mesna Zajednica Dolja Crni Šor. U ovoj MZ je slava obeležena rezanjem slavskog kolaca, takmicenjem u kuvanju riblje corbe kao i decijim programom.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Lexington Bend - Dani piva

 


NA ŽITNOM TRGU PRED OKO 15 HILJADA ZRENJANINACA KONCERT ZA PAMCENJE U OKVIRU MANIFESTACIJE „ DANI PIVA“ ODRŽALA JE GRUPA LEXINGTON BEND

 

 


pogledajte video...

PANTA ŠIKLJA NAFTA - PROMOCIJA KNJIGE


NA TRGU SLOBODE ISPRED POZORIŠNOG KLUBA ZELENO ZVONO PANTA ŠIKLJA NAFTA ODRŽAO JE PROMOCIJU SVOJE KNJIGE „ VIDIMO SE NA KAZANU“ A SVOJIM SUGRAÐANIMA JE DELIO BESPLATNO PASULJ.

 

 

 

pogledajte video...

Gradska bašta – koncert

 

Stend AP komicarka Marijana Arandelovic i muzicka grupa Lepotice i Zveri nastupili su sinoc u gradskoj Bašti u sklopu tradicionalne manifestacije Dani piva.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti

Vesti

Vesti

Folklor

 

 

Drugog dana Manifestacije Dani Piva 2014. nastavljen je i medunarodni festival folklora Lala .


 

 

 

pogledajte video...

KCZR

 


 


 

 

 

 

pogledajte video...

Sportski program Dana Piva

 

 

Klubovi borilackih veština predstavili su se u sklopu sportskog programa manifestacije Dani Piva 2014. zrenjaninskoj publici. 

pogledajte video...

Vesti    

Objektiv 29.08.2014


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...