Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sastanak Aleksandra Vučića sa ambasadorom JapanaPredsednik Vlade Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Japana u Srbiji Masafumi Kurokijem koji je tom prilikom uručio Vučiću i donaciju Vlade Japana koja se sastoji od 150 japanskih ekoloških vozila, vrednosti oko 3,5 miliona evra.


pogledajte video...

Sednica gradskog veća

 

Na 97. sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Čedomir Janjić, usvojena je pored ostalog i odluka o načinu obavljanja poslova prečišćavanja vode za teritoriju grada Zrenjanina ,a prihvaćen je predlog i o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada Zrenjanina .

 

 

pogledajte video...

Akcija „Sat za našu planetu“

 

Grad Zrenjanin se i ove godine pridružio akciji „Sat za našu planetu“ u okviru globalne akcije tokom koje su na sat vremena bila ugašena svetla kako bi se skrenula pažnja na klimatske promene i prekomerno trošenje ograničenih prirodnih resursa.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vršac – Stanje voća

 

Stručnjaci poljoprivredne stručne stanice Agrozavod iz Vršca obilaze i voćnjake. Trenutno najviše paznje treba posvetiti jabuci, kažu oni.

 

 


pogledajte video...

Kursna listaDinar je danas ojačao 0,2 odsto prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 120,42 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

 

 


pogledajte video...

Akcija dobrovoljnog davanja krvi


Pokret „Novi optimizam“ u saradnji sa Službom transfuzije zrenjaninske bolnice i Crvenim krstom, organizovao je u subotu 28. marta, četvrtu po redu akciju dobrovoljnog davanja krvi "Uključi se i pomozi”, a specijalnu podršku pružila je i kompanija Gomex.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Medicinska sestra – Dobitnica nagrade „Dušica Spasić“

Prestižna nagrada "Dušica Spasić” koja se već 11 godina dodeljuje medicinskim sestrama izuzetnih ljudskih i profesionalnih vrednosti, ove godine je pripala Ljiljani Markov, medicinskoj sestri Odeljenja za Otorinolaringologiju Opšte bolnice Đorđe Joanović u Zrenjaninu.

 

 


pogledajte video...

Bez cenzure –Zvonimir Jović


Član Predsedništva Unije prosvetnih radnika Vojvodine Zvonimir Jović, rekao je u izjavi za naš program da će prosvetari radikalizovati štrajk koji traje već 5 meseci. To znači da će se prosvetni radnici ubuduće striktno pridržavati odredaba Zakona o osnovnim i srednjim školama, što podrazumeva da nastavnici neće prisustvovati sednicama odeljenjskih veća, a neće biti ni dopunske nastave kao i pripreme đaka za završne ispite.


pogledajte video...

Baba Milica proslavila 100. rođendan


U subotu 28.marta naša sugrađanka Milica Aćimović u prisustvu svoje brojne porodice proslavila je 100. rođendan.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Niš – Poplave


Kiša koja je padala predhodnih dana dovela je do izlivanja reka u više niških naselja. Predsednik opštine Palilula Boban Dzunić apeluje na Gradski štab da u Novom selu proglasi vanrednu situaciju. Na teritoriji gradske opštine Crveni krst poplavljeno je poljoprivredno zemljište u atarima Donje Trnave, Donje Toponice i Mezgraje.

 

pogledajte video...

Plesni festivalU subotu 28. marta u Kristalnoj dvorani održan je jubilarni 10. međunarodni plesni festival Zrenjanin 2015.

 

 

 

pogledajte video...

Takmičenje u šahu


U osnovnoj školi“Žarko Zrenjanin“ održano je pojedinačno prvenstvo srednjobanatskog okruga u šahu za osnovce.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Rvanje Evropsko prvenstvo


Reprezentativac Srbije i član zrenjaninskog Proletera Viktor Nemeš osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu do 23 godine u rvanju grčko-rimskim stilom.

 

 

pogledajte video...

Subotica- ŽFK Spartak – Požarevac


U prvoj utakmici prolećnog dela šampionata fudbalerke Spartaka savladale su ekipu Požarevca rezultatom 11:0.

 

 

pogledajte video...

Objektiv 30.03.2015

 

.

 

 


pogledajte video..