Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Proslava godišnjice VMA

 

Vojno-medicinska akademija obeležila je svoj dan svečanošću u Domu Vojske na kojoj je ministar odbrane Bratislav Gašić poručio da su racionalnim pristupom i domaćinskim rukovođenjem očuvani svi segmenti rada te renomirane ustanove - zdravstveni, naučno-istraživački i obrazovni.


pogledajte video...

Čedomir Janjić prijem za čelnike košarkaškog Saveza Srbije i Vojvodine

 

U Gradskoj kući u Zrenjaninu najavljen je finalni turnir Kupa Srbije za košarkašice.

 

 


pogledajte video...

Mrkšićevi salaši

 


U mesarama Mrkšićevih salaša , pored svežeg mesa i mesnih prerađevina u ponude se mogu naći i suhomesnati proizvodi, smrznuti proisvodi od testa, a u toku je nedeljna akcija sniženja pojedinih proizvoda.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Bomist

 

Stovarište i drvara doo Bomist svojim kupcima pored širokog asortimana svih vrsta građevinskog materija , za narednu nedelju po sniženim cenama nudi drva u paletama i vezama, cement i betonsko gvožđe.

 


pogledajte video...

Otvaranje V mini sajma poljoprivredeU subotu, 28.fenruara u Mihajlovu je održan V mini Sajam poljoprivrede. Pored zamenika gradonačelnika Zrenjanina, Saše Santovca otvaranju ove manifestacije prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Atila Juhas.


pogledajte video...

Vršac – Poljoprivredna škola sajamU restoranu Poljoprivredne škole u Vršcu održan je Sajam poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, na kom su učestvovali poljoprivrednici iz opštine.

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Kursna lista


Dinar je ojačao prema evru 0,1 odsto i zvanični kurs iznosi 120,24 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

 

 

 

 pogledajte video...

Niš – Književna olimpijada


U gimnaziji 9. Maj u Nišu održano je opštinsko takmičenje iz književnosti u kategoriji srednjoškolaca. Učestvovalo je više od 100 dece iz svih niških srednjih škola. Za prolazak u drugi nivo takmičenja, potrebno je da od maksimalnih 20 poena, osvoje 15, kažu organizatori književne olimpijade.

 

 


pogledajte video...

Niš – Digitalizacija

Građani će od 17. juna, kada počinje emitovanje digitalnog tv signala, dobiti dvadesetak kanala vrhunskog kvaliteta, a svi koji koriste sobnu antenu u obavezi su da kupe set top boksove, izjavio je v.d. direktor JP „Emisiona tehnika“ Branko Gogić,na sastanku sa predstavnicima lokalnih televizija održanom na RTV Belle amie. Gašenjem analognog signala emiteri neće biti ugroženi, a manje televizije će dobiti veću pokrivenost, tvrde iz Regulatornog tela za elektronske medije.

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Saša Santovac – Otvaranje izložbe „Milutin Milanković“

U četvrtak 26.februara Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin svečano je otvorena izložba „Milutin Milanković – život i delo“ posvećena istaknutom naučniku, koju je postavilo udruženje „Milutin Milanković“ iz Beograda, u saradnji sa udruženjem „Godina Pupina“ Zrenjanin, Gradskom narodnom bibliotekom, Gradskom upravom i oš „Vuk Karadžić“.

pogledajte video...

Sombor – Maja Volk

U organizaciji biblioteke Karlo Bjelicki u Somboru je održano veče sa Majom Volk gde je predstavljena njena nova knjiga o zdravom načinu života

 

 

 


pogledajte video...

Pojedinačno prvenstvo OŠ u šahu

U oš „ŽarkoZ“ održano je pojedinačno prvenstvo u šahu za osnovce.

 

 


 


pogledajte video...

Vesti    

Objektiv 02.03.2015

 

.

 

 


pogledajte video..