Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Ivica Dačić – otvorio granični prelaz

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar spoljne trgovine i inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto svečano su danas otvorili drumski granični prelaz Horgoš – Reske između Srbije i Mađarske.

 

 


pogledajte video...

Sednica Gradskog veća

 

Članovi Gradskog veća na svojoj 102. sednici kojom je predsedavao gradonačelnik Čedomir Janjić, usvojili su Izveštaj o izvršenju budžeta grada za 2015. godinu za period januar – jun, kao i dopune finansijskih planova mesnih zajednica za 2015. godinu.

 

 

 

pogledajte video...

Poseta poljoprivrednog gazdinstva u Orlovatu

 

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić danas je na poljoprivrednom gazdinstvu Miroslava Stankova iz Orlovata, prisustvovao isporuci dve steone junice od ukupno 60, koliko će ih biti dodeljeno stočarima sa teritorije grada Zrenjanina, a zahvaljujući sporazumu koji je potpisan pre 3 meseca između naše zemlje i Austrije.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

PIS

 

Protekle nedelje na poljima pod kukuruzom na teritoriji srednjeg Banata uočen je prelazaj praga štetnosti izazvanog kukuruznim plamencem. U ovom trenutku posebno je ugrožen kukuruz iz Fao grupe zrenja 500 i 600 – izjavila je koordinatorka Prognozno – izveštajne službe u Zrenjaninu Snežana Parađenović.

 

 

 

 

pogledajte video...

Kikinda – Pčelari pomor

 

Kikindski pčelari zatražiće narednih dana od opštinskih čelnika da, zbog nezapamćenog gubitka pčelinjih zajednica sa kojim se suočavaju, proglase stanje elementarne nepogode za pčelarstvo. Proizvođači meda su apelovali na poljoprivrednike da se prilikom upotrebe hemijskih sredstava pridržavaju zakona.

 

 

 


pogledajte video...

Subotica – Jabuku napada voćna grinja, a kukuruz plemenac

 

Na području Subotice palo je više od 10 litara kiše po kvadratnom metru, što je dobro došlo usevima i zasadima voća. Izuzetno toplo i suvo vreme tokom jula stvorilo je dobre uslove za razvoj štetočina kod krušaka i jabuka u subotičkim voćnjacima, ali i na parcelama na kojima je zasađen kukuruz, pa iz Poljoprivredne stručne službe Subotica upućuju savet poljoprivrednicima da na vreme primene adekvatne agrotehničke mere zaštite.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sombor - Vulin u Fiorano

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin posetio je somborsku fabriku “Fiorano” I prilikom posete izjavio je da je primenom novog Zakona o radu, u proteklih godinu dana, u Srbiji povećan broj zaposlenih za 6,5 odsto.

 

pogledajte video...

Kikinda – Ognjena Marija vodice Kikinda

 

I ove godine su se kod crkve Bogomolja “Vodica” u Kikindi, sabrali vernici i poštovaoci pravoslavne vere kako bi prisustvovali svetoj liturgiji, povodom praznika Ognjena Marija.


pogledajte video...

Dani piva

 

Zrenjaninci željno iščekuju predstojeće „Dane piva“ i nadaju se da će nastupiti brojni popularni izvođači. Ove godine deo programa biće smešten na rekonstruisanom Trgu slobode.


pogledajte video...

Vesti Vesti  

Fudbal – Vojvodina Sampdorija

 

Fudbaleri Vojvodine savladali su u Torinu ekipu Sampdorije sa 4:0 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evope.

 


pogledajte video...

Objektiv 31.07.2015

 

 

 

 


pogledajte video..