Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Niš – Kolonija nastavlja tradiciju prve Jugoslovenske umetničke kolonije


U selu Sićevo sinoć je svečano otvorena 50. likovna kolonija "Sićevo 2014." Kolonija nastavlja tradiciju prve Jugoslovenske umetničke kolonije čiji je osnivač poznata srpska slikarka Nadežda Petrović. Kolonija ove godine ima 12-oro učesnika, umetnika iz Bugarske, Makedonije, Bosne I Hercegovine I Srbije I trajaće do 10. Septembra

 

 

 

 

pogledajte video...

Vršac – Aeromiting

 


U Vršcu je održan aeromiting povodom 60 godina postojanja Vazduhoplovne akademije Kontrole letenja Srbije i Crne Gore u kojoj je do sada odskolovano preko 2200 pilota koji lete na svim kontinentima. . Miting je otvorila potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, a u trosatnom programu učesvovalo je 35 pilota i 50 letelica.


 

 


pogledajte video...

Subotica – Mirna Radulović pevala pred više stotina subotičana

 

Pod sloganom „Subotica, to sam ja“, zanimljivim i interaktivnim programom, izložbama, koncertima i drugim kulturnim dešavanjima tokom protekla četiri dana, Subotica je proslavila svoj 235. rođendan, a najzanimljivije i najživlje bilo je sinoć na gradskom Trgu gde je održan centralni muzički program koji su činili nastupi subotičke muzičke zvezde Mirna Radulović i Berecki Zoltana.


 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Predškolska ustanova

 

Tokom proteklih meseci dosta toga je urađeno na rekonstrukciji sadržaja u predškolskim ustanovama u gradu, ali svakako da je najvažnije da je predškolska ustanova ‘’Alisa u zemlji čuda’’ na Gradnulici počela da radi - izjavio je za naš program director Predškolske ustanove u Zrenjaninu, Vladimir Petrović.


pogledajte video...

Dodela sanitetskih vozila

 

U prisustvu državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja Ferenca Vicka, zamenika gradonačelnika Saše Santovca i pokrajinskog poslanika dr Predraga Matejina, Službi hitne medicinske pomoći u Zrenjaninu, danas su data na korišćenje četiri nova vozila za hitne intervencije.

 

 


pogledajte video...

INOKOP

 

Poslednjeg dana INOKOPA uz prigodan svečan program izbučene su i nagrade za posetioce.

 

 

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Prodajna izložba Gomex

 

U okviru manifestacije „Dani piva“ organizovana je prodajna izložba domaće radinosti gde je predstavljena kultura i tradicija našeg područja.

 


 


pogledajte video...

Najava Dana polja


Poljoprivredna stručna služba u Zrenjaninu održaće u četvrtak, 4.septembra u 10 časova na oglednom polju Poljoprivredne stručne službe na Zlatici, tradicionalni Dan polja jesenjih kultura.

 

 


pogledajte video...

Dodela školskog pribora deci ratnih vojnih invalida


U ponedeljak 1. septembra u maloj sali Kulturnog centra deci ratnih vojnih invalida grada Zrenjanina podeljeni su školski pribori.

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Takmičenje u kuvanju gulaša


U subotu 30. avgusta lovačko društvo „Fazan“ organizovalo je tradicionalno takmičenje u kuvanju gulaša.

 

 

 


pogledajte video...

Dečiji program na Trgu


I ove godine u okviru manifestacije „Dani piva“, organizovan je dečiji program, gde su deca mogla da se zabave i druže.

 

 

 

 

pogledajte video...

Gradska bašta – Mirjana Bobić Mojsilović

 

U prepunoj bašti i prijatnoj atmosferi Gradske kuće, u nedelju poslednje dramske večeri manifestacije „ Dani piva „ , besedničko veče održala je poznata spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović.

 

 

pogledajte video...

Vesti

Vesti

Vesti

Festival folklora "Lala"


Iz večeri u veče, na platou kod Vojvođanske banke, u okviru manifestacije „Dani piva“, publika je uživala u međunarodnom festivalu folklora „Lala“.


 

 

 

 

pogledajte video...

Koncert tamburaškog orkestra „Melemi“


U petak 29. avgusta na Žitnom trgu, u okviru manifestacije „Dani piva“ publika je uživala u tamburaškom orkestru „Melem“.


 

 

 

pogledajte video...

Koncert Panta Šiklja Nafta

 

Poznati zrenjaninski andergraund muzičar Panta Šiklja Nafta , u petak 29. avgusta, održao je koncert pred prepunim amfiteatrom Kulturnog centra Zrenjanin , pod nazivom „ Stara škola „ u okviru manifestacije „ Zrenjanin zove“.

 


 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sombor - Memorijalni turnir u kuglanju

 

8. Memorijalni turnir u kuglanju „Đuro Štikovac” održan je u subotu u kuglani "Banja Junaković" kod Apatina. Učesnici turnira su bili reprezentativci Slovenije, BiH, Hrvatske i Srbije. „Memorijal Štikovac" održava se u spoman na kuglaša, kuglaškog radnika i prvog selektora Savezne republike Jugoslavije, jednog od najuspešnijih stručnjaka u istorije našeg kuglaškog sporta Đuru Štikovca koji je preminuo u Beogradu 2004.

 


 

pogledajte video...

Sportski dan

 

U petak 29.avgusta na Trgu slobode u okviru trećeg dana sportskog programa manifestacije „Dani piva“ zrenjanincima se predstavila školica atletike „Long jump“.


 

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Objektiv 02.09.2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pogledajte video...