Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić sastanak sa predstavnicima Svetske banke

 


Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je razgovarao sa delegacijom Svetske banke za jugoistočnu Evropu, koju je predvodila direktorka Banke, Elen Goldštajn. 

 


 

pogledajte video...


Miroslav Vasin KZN


Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin predstavio je na konferenciji za novinare rezultate rada Sekretarijata u 2014.godini. 

 

 

 


pogledajte video...MZ „Veljko Vlahović“

 

 

Grupa penzionera MZ Veljko Vlahović i MZ Sonja Marinković danas su prisilno udaljeni iz zajedničkih prostorija Mesnih zajednica ‚‚Bagljaš‚‚ koje svakodnevno koriste , a kako su izjavili situacija je bila i na granici incidenta. Intervenisala je i policija, a sekretar MZ Veljko Vlahović, Marija Janković, rekla je da prostorije koje su bile predmet današnjeg spora, koriste svi penzioneri kao i društvene organizacije koje deluju na teritoriji ove dve mesne zajednice.

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti


Tišma


Najveća robna kuća u gradu Doo Tišma koja se nalazi u Zrenjaninu u Beogradskoj ulici bez broja, svojim kupcima nudi mogućnost plaćanja robe na 5 mesečnih rata bez kamate. 

 pogledajte video...


PSS


Pored već uočene infekcije pšenice žitnom rđom , na poljima srednjeg Banata pod ječmom beleži se i pojava mrežaste pegavosti ječma – izjavila je za naš program, koordinatorka Prognozno-izveštajne službe u Zrenjaninu Snežana Parađenović .

 

 

 

 


pogledajte video...Niš – Aerodrom letovi

Sa pet letova nedeljno, niskobudžetna kompanija „Viz Er“, za četiri meseca u letnjem redu letenja imaće oko 30.000 prevezenih putnika, kaže v.d. direktor Aerodroma „Konstantin Veliki“ Vladica Đurđanović. Ako bi ta kompanija sa niškog aerodroma letela cele godine, bili bi ispunjeni kapaciteti niškog aerodroma. Đurđanović očekuje da će ove godine sa niškog aerodroma biti čarter letova prema Moskvi i letovalištima u Turskoj i Grčkoj.

 pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Advokati – prestanak štrajka

 

 Advokati u Srbiji, posle četiri meseca, prekidaju štrajk i počinju sa radom u ponedeljak 26. januara, izjavio je u Subotici predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Đorđević.

 

 

 

 


pogledajte video...Vršac – Protivgradni strelci


Protiv gradnim strelcima na području opštine Vršac se ukupno duguje 1.44 miliona dinara. Ukoliko im se ne isplati zarađen novac, postoji mogućnost da oni ove godine neće obavljati svoj posao, najavili su strelci još krajem prošle godine, a ovih dana podsećaju na svoj problem u čijem se rešavanju nije mrdnulo.

 


 


pogledajte video...


Vršac – Prihvatilište za pseU prihvatilistu za pse u Vršcu trenutno je smešteno osamdesetak kuca, od kojih će većina, ukoliko ne nađe novi dom, biti vraćena na ulicu. Evo kako prihvatilište funkcioniše tokom zimskih meseci.

 

 

 

 


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti


Vršac – Nagrade učesnicima SC Nikola TeslaU gimnaziji u Sremskim Karlovcima svečano uručene nagrade najboljim učesnicima takmičenja "Kreiranje nastavnih sadržaja korišćenjem slobodnog softvera", a među njima su i dve učenice školskog centra Nikola Tesla.


pogledajte video...

Sombor – „Nasilje nema opravdanje“U ekonomskoj i tehničkoj školi u Somboru izvedena je predstava „Nasilje nema opravdanje“čiji je autor poznati glumac i režiser Zijah Sokolović.

 pogledajte video...

Bečej – Završena rekonstrukcija stadionaUz nadzor JP direkcija za izgradnju Bečeja, završena je rekonstrukcija stadiona tačnije tribina i svlačionica.


 

 


pogledajte video...

Vesti    

Objektiv 21.01.2015

 

.

 


 

 

 


pogledajte video..