Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić čestitali UskrsPovodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Aleksandar Vučić uputili su čestitku patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, kao i svim vernicima koji proslavljaju ovaj praznik.

 

pogledajte video...

Čestitka patrijarha Irinej

Patrijarh Irinej sa episkopima čestitao je vernicima predstojeći Vaskrs poručivši da na ovaj sveti praznik saosećamo sa svim prognanim Srbima, posebno sa onima na Kosovu i Metohiji, te da se, uprkos stradanjima, naš narod uvek obnavljao i dizao nastavljajući da hoda putem Hristovim.

 


pogledajte video...

Prognozno izveštajna služba

 


Na ogledima sa zasadima jabuke još uvek nije uočeno polaganje jaja jabukovog smotavca, pa se za sada ne preporučuje upotreba larvicidno-ovicidnih preparata – rekla je za naš program Snežana Parađenović iz Prognozno izveštajne službe u Zrenjaninu.


pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Bez cenzure – Smiljana Glamočanin

 

Od 2000. godine u Pančevu je uništeno 11 privrednih giganata i više od 70 preduzeća, a 15000 radnika je ostalo bez posla. Najnoviji „uspeh“ aktuelne vlasti je taj što je gradska apoteka u Pančevu posle mnogo godina prestala da postoji – izjavila je predsednica Okružnog odbora SRS u Pančevu Smiljana Glamočanin Varga.


pogledajte video...

Tribina „Feminizam i levica“

 

U prostorijama KUD Petefi održana je tribina pod nazivom „Feminizam i levica“.

 

 

 pogledajte video...


Običaji vezani za veliki petak

 


Veliki petak je za hrišćane dan velike žalosti, te se obeležava strogim postom, uzdržavanjem od bilo kavog veselja i proslava, a u narodnoj tradiciji je i da se tog dana ne rade poslovi u polju i u kući.pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Farbanje jaja

 

Jedan od običaja na veliki petak je i farbanje jaja. Tehnika ukrašavanja uskršnjih jaja ima mnogo i dok se neki opredeljuju za starinske načine farbanja jaja drugi se odlučuju za one modernije.


pogledajte video...

Veliki petak


 

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Veliki petak, u znak sećanja na dan kada je Isus Hristos raspet na krstu na Golgoti.

 


pogledajte video...

Anketa – Kvalitet hleba na tržištu

 


Kupci se sve češće žale na kvalitet hleba iz brojnih razloga. Kako su zrenjaninci zadovoljni hlebom koji jedu čućete u anketi koja sledi.

 


pogledajte video...