Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Sednica Skupštine Srbije

 


Poslanici Skupštine Srbije razmatraju, na današnjoj VII vanrednoj sednici, predloge zakona o privatizaciji i o stečaju, kao i set medijskih zakona, koje je predložila Vlada Srbije.


 

 

 

 

 

pogledajte video...

Niš – Učenici niške gimnazije osvojili medalje na Međunarodnoj olimpijadi


Učenici niške gimnazije “Svetozar Marković” Marko Stanković i Ivan Stošić osvojili su srebrnu i bronzanu medalju na 26. Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Tajvanu. Niški programeri su se za ovo veliko takmičenje pripremali dugo, a za jedno od odličja morali su da budu bolji od 300 takmičara iz celog sveta i reše izuzetno teške zadatke. Njih dvojica Niš će ponovo predstavljati na Balkanijadi iz programiranja u Ankari od 10. do 18. avgusta.

 


pogledajte video...

Vasin – Potpisivanje ugovora za saobraćaj

 

Pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin, potpisao je sa predsednicima i predstavnicima lokalnih samouprava u AP Vojvodini ugovore za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje unapređenja saobraćajne infrastrukture.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Čedomir Janjić – Prijem ambasadora Kanade

 

U ponedeljak, 28. jula, u Plavom salonu Gradske kuće u Zrenjaninu gradonačelnik, Čedomir Janjić primio je njegovu ekselenciju, ambasadora Kanade u Srbiji Romana Vaščuka. Povod za posetu diplomatskog predstavnika bio je otvaranje izložbe "Tri boje crvene" u Savremenoj galeriji Umetničke kolonije Ečka, koju su priredile tri umetnice poreklom iz Srbije – vajarke Božica Rađenović i Olivera Parlić i multimedijalna umetnica Vesna Perunović - od kojih su dve, Rađenovićeva i Perunovićeva, kanadske državljanke i duže vreme žive i stvaraju u toj zemlji. Izložbu je svečano otvorio ambasador Vaščuk.

 


pogledajte video...

Javno otvaranje ponuda za Dane piva


Povodom otvaranja ponuda za Javni poziv drugog kruga licitacije za štandove na manifestaciji „ Dani piva“ , u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj je saopšteno da je za preostalih pet štandova prijavljen samo jedan ponuđač.

 

 

 

 

 

 


pogledajte video...

Vršac – Zakup državnog zemljišta

 

Program zastite, koriščenja i uređenja poljoprivrednog zemljišta Skupština opštine Plandište usvojila je u junu ove godine, nešto kasnije nego prethodnih godina jer je došlo do izmene nekih procedura. Program tretira 13.700 hektara drzavnog poljoprivrednoh zemljišta.

 

 

 

 

 pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Subotica – I dalje traje potraga za Tijanom


Roditelji Tijane Jurić, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula, uputili su apel svima koji imaju bilo kakve informacije o nestanku njihove maloletne ćerke da ih kontaktiraju. Istraga je u toku, policija i žandarmerija tragaju za Tijanom i pretražuju teren gde je poslednji put viđena.pogledajte video...

PKZZ – Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi


Humanitarna akcija „Novog optimizma“, zrenjaninske bolnice „dr Đorđe Joanović“ i Crvenog krsta Zrenjanin, „Uključi se i pomozi“ biće organizovana u subotu, 2. avgusta u prostorijama Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“, u periodu od 8h do 14h.

 

 


pogledajte video...

Nurija – Čestitka


Islamski vernici u ponedeljak, 28. jula počeli su četvorodnevnu proslavu jednog od svoja dva najveća praznika. Čestitku svim islamskim vernicima je u svoje lično i u ime muslimana grada Zrenjanina uputio Nurija Aziri.

 

 


 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Branislav Gagić – Konferencija WASBE


Profesor Branislav Gagić, direktor Svetske asocijacije duvačkih orkestara za Srbiju, prisustvovao je konferenciji asocijacije za Srednju i Istočnu Evropu, koja je održana u Debrecinu u Mađarskoj.pogledajte video...

Anketa - Pet mera protiv bankrota


Ukoliko Srbija hitno ne primeni mere koje bi dovele do godišnjih ušteda od 100 milijardi dinara, već dogodine bankrot ne možemo izbeći čim potrošimo novac koji smo dobili od Arapa, kažu stručnjaci.


 

pogledajte video...

Sombor – Tenis Fjučer turnir


Konačan spisak završetka kvalifikacija za 11. Tenski fjučers turnir u Somboru, koji je trebao da bude objavljen u utorak, 28. jula, zbog kiše i lošeg vremena, biće poznat 29. jula.

 


 

pogledajte video...

Vesti

 

 

Objektiv 29.07.2014


 

 


 

pogledajte video...