Dobrodošli na naš sajt

Dobrodošli na naš sajt

Televizija KTV iz Zrenjanina osnovana je 1994. godine i jedna je od najstarijih lokalnih televizijskih stanica u zemlji. Program televizije KTV je prvo emitovan kroz kabl, te otuda ime KTV.

Televizija KTV je već deset godina prepoznatljiva po svojoj produkciji i van Zrenjanina. Tri emisije koje se snimaju u studiju od 500 m2 sa dva studijska krana i 6 JVC kamera, reemituju TV stanice u celoj bivšoj Jugoslaviji. Od navedene 3 emisije, 2 emisije (TALK SHOW, FOLK SHOW) reemituje 70 televizijskih stanica koje pokrivaju 109 gradova, a emisiju BEZ CENZURE reemituje 45 televizijskih stanica. Ove emisije postale su naš prepoznatljiv brend i u republikama bivše Jugoslavije. U prilog tome govore i ankete koje smo dobili od naših kolega iz televizijskih kuća širom bivše Jugoslavije. Ono što karakteriše našu produkciju, tj. pomenute emisije, su kvalitetni gosti, kvalitetna produkcija, najsavremenija tehnika, vrhunska scenografija, korektnost u radu i poštovanje dobrih poslovnih odnosa sa televizijskim kućama (reemiterima). Ovo se moze zaključiti iz podatka da je emisije koje smo spomenuli, pre 10 godina reemitovalo dvadeset televizijskih centara, a danas sedamdeset.

Mapa gledanosti emisija Folk Show i Talk Show

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Najnovije vesti

Vesti Vesti Vesti

Aleksandar Vučić u Kini

 

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Pekingu da se u Srbiju vraća sa izvanrednim utiscimiz Kine, da je uveren da je veliki i dobar posao napravljen i da su domaćini pokazali da poštuju i cene Srbiju, njenu samostalnost i nezavisnost.

 

 

 

 

 

pogledajte video...

Banja Luka - Pušten u rad novi carinski softver

 

U carinskoj ispostavi Banjaluka danas je svečano pušten u rad novi carinski softver kojim se obezbeđuje provođenje svih poslovnih procesa pri carinjenju robe koji se koriste u EU, a za čiju izradu je EU obezbedila dva miliona evra.

 

 

 

 

pogledajte video...

Sednica Odbora za ljudska i manjinska i ravnopravnost polova Narodne Skupštine R.Srbije

 

U Baroknoj Sali Skupštine grada Zrenjanina, Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Skupštine Srbije, održao je svoju 36.sednicu, kojoj je pored predstavnika Odbora, članova Misije OEBS-a, predstavnika organizacija i stručnih službi sa teritorije pokrajine, prisustvovao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Protest poljoprivrednika

 

Udruženja poljoprivrednika iz Vojvodine i Mačve koja su najavila protestne vožnje za Beograd kako bi uticali na povlačenje predloga Zakona o pljoprivrednom zemljištu i treći dan pokušavaju da iz raznih pravaca svojim traktorima stignu do glavnog grada.

 

 

pogledajte video...

Srpska radikalna stranka – Izvršitelji kao nove haračlije

 

Srpska radikalna stranka upozorava da predstavnici režima, slepo služeći Evropskoj uniji, iz dana u dan atakuju na ustavni poredak Srbije. Uvođenjem notara i izvršitelja uzurpiraju se nadležnosti sudova, а građani nepotrebno izlažu ogromnim troškovima.

 

pogledajte video...

Sastanak podružnice lekara

 

U četvrtak, 26. novembra, u sali hotela „Vojvodina“ održan je sastanak Podružnice lekara Zrenjanin. Tema sastanka bila je „Infekcije nakon transplantacije solidnih ogana“.

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Sastanak epidemiološke sekcije Društva lekara Vojvodine

 

U Zavodu za javno zdravlje u Zrenjaninu na sastanku epidemiološke sekcije Društva lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva, bilo je reči o epidemiji malih boginja u AP Vojvodini tokom 2014./2015.godine.

 

pogledajte video...

Vršac – Preventivni pregledi

 

Preventivni pregledi u sklopu projekta Kuća zdravlja Doma Zdravlja Inđija, organizuju se širom Vojvodine, i uključuju preglede stanovništva ne samo u Opštinama i Gradovima već i u selima. Jedan takav pregled organizovan je u Pavlišu i u Uljmi.

 

pogledajte video...

Edukacija o bezbednoj upotrebi interneta „Tijana klik“

 

U osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ održana je Edukacija o bezbednoj upotrebi interneta „Tijana Klik“.

 

 

pogledajte video...

Vesti Vesti Vesti

Vrtić Cvrčak – Humanitarno druženje

 

Udruženje žena grada Zrenjanina MZ „Sava Kovačević“ uručilo je nove tepihe vrtiću „Cvrčak“ kupljene od prikupljenih sredstava.

 

pogledajte video...

Niš – Nova godina

 

Doček Nove godine u Nišu ovoga puta biće organizovan na tri lokacije – centralnom gradskom trgu, Parku Svetog Save i amfiteatru, a pregovara se sa niškim muzičarima, kaže gradski većnik Milan Pešić.

 

pogledajte video...

Sombor – Advokatska komora

 

Advokatska komora Vojvodine sprovodi ove godine akciju u kojoj obezbeđuje poslovni prostor za svoje ogranke širom Vojvodine.

 

 

pogledajte video...

Vesti    

Trijumf Partizana u Alkmaru

 

Fudbaleri Partizana ostvarili su treću pobedu ove sezone u Ligi Evrope, pošto su u Alkmaru savladali AZ 2:1.

 

pogledajte video...